Tarot, vägledning och healing via Skype, Messenger eller telefon.

Många gånger känns det skönt att kunna sitta hemma i lugn och ro och ändå få den vägledning eller healing man behöver. Du kan ringa mig från vilken del som helst i världen och få samma kontakt med mig som om vi satt i samma rum. Vi använder Skype, Messenger eller telefon som kommunikationsmedel.

Vi tittar under sessionen på vart du är på väg och vilka val du kan göra för att komma dit du vill. En session med mig kan ge dig verktygen du behöver för att förändra ditt liv i den riktning du önskar. Under sessionens gång rensar jag i energin runt dig så att det blir lättare för dig att se klart och för att du med större lätthet ska kunna göra dina val.

Det går att välja en kortare session där vi tittar mer på ytan och det går även bra att välja att göra djupare sessioner där vi mer går in på de blockeringar som finns i ditt energisystem och som hindrar dig från att ha det du önskar i ditt liv. I dessa sessioner blandar jag healing, medial vägledning, tarotkort och djupgående samtal. Här är det en fördel, inget måste men en fördel, att boka upp en serie av sessioner eftersom en session sätter igång djupgående processer där det är bra att följa upp och fortsätta lösa upp det som kommer fram när blockeringar som suttit i vägen löses upp.
Allt jag gör utgår från ett samtal från hjärtat och jag är fullkomligt närvarande tillsammans med dig i de processer som som öppnas upp under vårt samtal. Allt som händer under vår session stannar mellan dig och mig.

Du bokar tid genom att skicka ett mail till info@frihetskallan.se eller genom att gå in på min facebooksida och där skicka mig ett meddelande Frihetskällan Facebook

Välkommen att höra av dig! Jag ser fram emot vår kontakt!

Varma hälsningar från Annette