FSP – Full Sensory Perception

FSP betyder Full Sensory Perception, alltså alla våra sinnens hela uppfattningsförmåga. Tekniken går ut på att vi rensar vårt energifält från allt som inte är i fullkomlig harmoni med vårt innersta ljus, vår grundton. Vi har alla en grundton, en grundenergi. När vi går igenom liven händer det oftast saker som gör att vi kommer ifrån denna grundenergi, grundton.

Under behandlingen jobbar jag tillsammans med ditt och mitt högre jag, mina guider och vägledare. De visar mig vad som ska åtgärdas och jag utför jobbet, ibland med din hjälp. De visar i form av symboler, känslor eller via ord vad det är som ska frigöras. Det kan handla om känslomässiga blockeringar,programmeringar, föreställningar, gamla trauman, karma, sorg, smärta etc. Ibland arbetar jag i hela din aura, ditt energifält och ibland fokuserar jag på ett enskilt chakra. Det beror på vad din problematik är och på vad ditt högre jag visar är klart att frigöra.

Det här är en enormt spännande behandling som kan hjälpa till att frigöra allt ifrån fysiska eller känslomässiga problem till återkommande problem i livet, relationsproblemekonomiska problem etc.
Om vi tar ekonomiska problem som exempel så kan det t.ex. handla om att du känner att du aldrig har tillräckligt med pengar. I ditt energifält skulle det då kunna sitta en symbol som hindrar dig från att få tillgång till universums överflöd. Symbolen är ofta kopplad till en föreställning, ibland medveten och ibland omedveten. Du kanske till exempel innerst inne tycker att pengar är av ondo. När vi plockar bort de symboler som är knutna till föreställningen att pengar är av ondo kan flödet komma igång igen.
Eller om vi tar relationer som exempel. Kanske har du återkommande mönster i dina relationer. Du kanske väldigt ofta hamnar i konflikt med de du har nära. Det skulle kunna vara en programmering som säger att du inte ska släppa någon nära för att inte bli sårad. Programmeringen sätts då igång så fort du kommer nära någon. Du reagerar på den vilket leder till konflikt. När vi plockar bort symbolerna och eventuella föreställningar runt problemet läks ditt energifält och du behöver inte längre hamna i den typen av situationer. Ibland förändras situationen direkt och ibland får vi jobba med olika lager av samma problematik. I det senare fallet brukar problematiken förbättras lite i taget för att sedan försvinna helt när vi rensat bort alla symbolerna.

Jag använder mig av FSP tillsammans med min egen intuitiva healing och forcerar aldrig något. Det som kommer upp i en behandling är sådant som du är redo att släppa taget om. Om du vill ha en behandling av mig går det bra både online och IRL. Skicka i så fall ett mail så bokar vi en tid.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.