05 Översteprästen

Översteprästen visar oss att vi nu får vägledning utifrån. Vi kanske får ett gott råd från någon vi litar på eller också går vi till en vägledare ex. en psykolog, en präst eller en terapeut. Vi frågar utåt om råd men det är viktigt att vi sorterar dessa råd så att vi följer dem som känns bra och släpper de andra. Denna energi handlar om esoterisk kunskap, Översteprästen hör lite grann ihop med Översteprästinnan med den skillnaden att Översteprästinnan bara lyssnar inåt och Översteprästen lyssnar utåt. Den kunskap vi här får är alltså av utvecklande karaktär, handlar ofta om att du t.ex. ser en rad i en tidning och känner att wow, detta känns som om det är skrivet till mig. Sanningen är att det då faktiskt är skrivet till dig. Våra guider och vägledare från andra dimensioner har olika tekniker för att komma i kontakt med oss. Alltid när vi känner att detta känns som om det var menat till mig ska vi lita på att det är det. Vi kan även få tankar som känns väldigt starka och helt nya, då är det oftast våra vägledare som kontaktar oss.
Detta kort kan också visa att det är vi själva som vägleder andra, att det nu kommer människor till oss för att få hjälp med olika situationer, då mentalt, känslomässigt, andligt.
Detta kort visar att det är en nyckel som behövs för vår fortsatta utveckling. Antingen ska vi få en nyckel eller också ger vi en nyckel till någon annan.

Översteprästen säger: Var uppmärksam på de tecken och den vägledning du får.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.