20 Domedagen

När Domedagen kommer upp vet man med säkerhet att det händer saker. Domedagen är en energihöjning som blir när man släppt taget om gammalt och släpper in det nya. Ofta när man får detta kort har förändringarna redan börjat ske. Detta handlar om förändringar som förändrar hela ens liv, en flytt, en separation, en ny relation, nytt jobb etc. Det som sker i denna energi är alltid av vikt för ens egen utvecklig, det som sker, sker av en viktig anledning. Det är något vi har bestämt innan vi gick ner på jorden att det ska ske. Vissa saker har vi bestämt att vi ska utföra, gå igenom och de kommer vi inte undan hur mycket vi än försöker.
Detta kort hänger för mig mycket ihop med tidigare liv, det kan vara ett karma som vi ska släppa. Detta är ett mycket andligt kort. Vid en fråga om en relation kan man vara säker på att man har karmiska band till varandra om Domedagen kommer upp. Vid en fråga om arbete kan det vara att man är på väg mot en stor förändring som man inte ännu kan föreställa sig.
Vi ska här vara uppmärksam på det som händer och skriva ner drömmar, gärna meditera mycket. Vi får mycket information om vi bara gör oss medvetna.

Domedagen säger: Nu är det dags att VAKNA!!!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.