16 Tornet

Tornet visar oss att det nu är förändringens tid. Denna förändring kommer ofta plötsligt och kan göra oss förskräckta. Det är inte alltid vi välkomnar den förändring Tornet kommer med, därför att vi vet vad vi har men inte vad vi får. Det kan kännas tufft när det sker men tornet vill bara väl, det hjälper oss att rasera de delar av oss själva och våra liv som ändå inte fungerar särskilt bra. Det som är bra för oss och fungerar ruckas inte av tornet, bara det som hindrar oss på vår väg raseras.
Under livet har de flesta av oss byggt upp skydd och murar inför omvärlden. Det har vi gjort för att vi upplevt att vi behövt det just då. Det kan vara så att vi blivit sårade i kärlek, eller orättvist behandlade på olika sätt. När vi är sårade är vi sköra och behöver skydd, men när vi läkt våra sår är det dags att gå vidare. Ofta behåller vi ändå våra skydd därför att vi tror att vi behöver dem, men tornet kommer och visar oss att vi klarar oss alldeles utmärkt utan dessa skydd.
Ett exempel på tornets framfart kan vara att man lever i en relation som man tycker är ok, men inget himlastormande. Det är tryggt och bra…
Tornet anser dock att vi ska ha det allra bästa så denna energi sätter igång händelser som gör att relationen förändras drastiskt. Det kan innebära att vi separerar på grund av att det inte fanns tillräckligt stark kärlek att bygga vidare på, eller det kan innebära att vi tar tag i oss själva och vår relation, arbetar hårt och får en mycket bättre relation än vi hade innan.

Tornet säger: Släpp de skydd som begränsar dig.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.