1. Förberedelser

Korten fungerar så som du behandlar dem. Om du behandlar dem med respekt visar de dig respektfulla svar på dina frågor. Om du leker med dem leker de med dig tillbaka. Detta gäller enskild fråga men framförallt i kontakt mellan dig och din lek. Om du leker mycket med dina kort försvinner energin ur leken och du får inte lika kraftfulla svar.
Korten innehåller en stor mängd symboler som talar till oss.  Alla har sin egen känsla för olika symboler vilket gör att ingen kan tala om att något sätt att  tolka korten är rätt eller fel. Oftast har de flesta tarottolkare någorlunda lika tolkning av korten men inte alltid. Symboler är en kanal till vår inre kunskap och det vi kallar intuition är en annan sådan kanal till vår inre/universella kunskap. När man jobbar med tarotkorten handlar det mycket om intuition tillsammans med ren tolkning. Det finns som sagt ramar man kan lära sig om korten men till slut är det ens egen intuition och vad man som tarottolkare läser in i varje kort som ger de svar som ska ges.
Vi har även våra andliga vägledare som finns med oss från det vi föds till det vi dör. För dem är det ju ett ypperligt tillfälle att nå fram till oss med det de vill att vi ska veta via tarotkorten. De försöker alltid visa oss vad som är bäst för oss att göra, men det är långt ifrån alla av oss som lyssnar speciellt ofta.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.