Stavsviten

Ess i stavar:
En stark handlingskraft, ny energi. Med denna energi kan det kännas som att vi klarar allt. Vi går in i en ny fas i vår utveckling. Enorm passion. Intuition. Eldsjäl.

Två stavar:
En valsituation, en stor sådan. Här gäller det att göra valet utifrån sitt hjärta även om det kan verka svårt att genomföra. När vi i detta val följer vårt hjärta går allt bra eftersom vi då är på vårt hjärtas stig och vårt hjärtas stig leder alltid till vad som är det bästa för oss. Känner på sig vad som är rätt. Kluvenhet.

Tre stavar:
En vilja att växa, att utvecklas, en resa är på väg som kommer att ge väldigt mycket. Kan vara en fysisk resa eller en andlig resa. Livsglädje, entusiasm, känner på sig vad som är på gång.

Fyra stavar:
Här har vi hittat vår form och vet vem vi är. Detta är en vila i vår utveckling där vi känner oss starka och stabila. Vi har kontroll över våra impulser. Om vi fastnar här kan vi känna oss håglösa och hämmade.

Fem stavar:
Frihetslängtan, man vet inte riktigt längre vem man är och vill utvecklas vidare. Man är nyfiken, kan finnas tendens till stress och bråk. Man är här impulsiv och överskrider tidigare satta gränser. Kamp med sig själv om man försöker hålla fast i tryggheten.

Sex stavar:
Framgång, ledarskap, vi tillsammans strävar mot ett gemensamt mål. Livsglädje i gemenskap, passionerad kärlek. Man kan också vara beroende av andras energi.

Sju stavar:
Man kämpar för sin egen sak, trots, rebell, kan vara obstinat och strida för stridandets skull. Försöker finna ut vem men är och vad man vill, testar olika livsstilar.

Åtta stavar:
Nu har man kommit fram till vad man vill göra och arbetar ambitiöst mot sitt mål. Man har styrkan och modet som krävs för att lyckas. Stolthet.

Nio stavar:
Här ger man villkorslöst och får tillbaka det man ger ut. Om man här inte ger från hjärtat riskerar man ”utbrändhet”. Stor livserfarenhet. Man har en stark intuition och bör använda den för att förverkliga sitt livsmål, kan även betyda att man måste offra sitt livsmål, det kanske inte var det som var det viktigaste.

Tio stavar:
Man lägger energi på något som inte längre ger något tillbaka. Släpp taget om det gamla för att kunna släppa in det nya. Ett livsmål är klart. Summera det som varit och börja på ny kula.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.