Myntsviten

Ess i mynt:
En fysisk manifestation, en ny start, exempelvis ett nytt jobb eller en ny bostad.

Två mynt:
Balans mellan två olika fysiska aspekter, man behöver inte välja, det går att göra båda sakerna. En separation eller integration angående något fysiskt.

Tre mynt:
Ett fysiskt växande, man bygger något, ett företag som växer fritt utan form, en graviditet. Något som är tungt att ro i land.

Fyra mynt:
Materiell trygghet, fysisk stabilitet. Materialist, tröghet. Om man stannar för länge blir det en materiell låsning, det materiella blir för viktigt.

Fem mynt:
Den fysiska tillvaron utmanas, man kan vinna en miljon eller bli utslängd på gatan, det som sker känns omvälvande, man tappar kontrollen.

Sex mynt:
Materiell gemenskap, ett balanserat givande och tagande eller ett utnyttjande. Man kan här låta sig lockas in i gemenskap via det materiella.

Sju mynt:
Man söker efter vad det egentligen är man vill ha i sitt liv, vad vill jag arbeta med, hur viktig är det materiella standarden för mig? Vem är jag gentemot min fysiska standard?

Åtta mynt:
Här jobbar man hårt för att uppnå det man kommit fram till att man vill ha i sitt liv. Målmedvetet fysiskt arbete. Gå i någon annans fotspår om man inte hittat vad man själv egentligen vill göra. Ihärdig, man ger inte upp.

Nio mynt:
Man känner sig rik, man har allt materiellt man behöver. Frihet, generositet. Man kan offra den fysiska statusen då den inte längre har så stort värde. Acceptans.

Tio mynt:
Man kommer nu inte längre med det fysiska i sitt liv. Materiell fullbordan. Man kan behöva avsluta vissa projekt som inte längre ger något, det är klart. Pengar, kontrakt. Göra upp med familjen. ”Döm inte hunden efter håren”.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.