Energiarbete, föreställningar och telepati

2014 på sommaren åkte jag till Amsterdam för att vara med på en kurs som grundaren till Access Consciousness, Gary Douglas, höll i. Jag hade sedan jag upptäckte Access använt mig av deras verktyg dag som natt. Jag hade under ungefär ett års tid hållit kurser i Access Bars i stort sett varje månad. Det hade alltså varit en enormt intensiv period i mitt liv där hela mitt liv gick igenom en detox. Det var en tid av stor förändring för mig.

Resan till Amsterdam var inte självklar för mig. Jag hade väldigt dåligt med pengar och mådde ganska dåligt i både kropp och själ. Men jag bestämde mig för att åka och för att få ut det absolut bästa möjliga av resan.

Ett av mina största bekymmer har sedan jag vaknade upp till min nya medvetenhet varit att jag plockar på mig andra människors energi. Det kan vara allt ifrån sorg eller ilska till rent fysiska åkommor. Jag hade förstått detta, visste inte hur jag skulle bli kvitt det men vad jag visste var att Gary Douglas hade min nyckel. Jag visste att han visste hur jag skulle göra.
En av mina utmaningar var dock att prata inför folk jag inte känner och på denna kurs var det runt 100 deltagare. Det var inte att jag inte vågade prata eller säga min mening och skulle kunna tvinga mig till att våga. Det låste sig i halsen rent fysiskt så att jag inte fick fram orden. Detta gjorde att jag visste att jag inte själv skulle kunna ställa mina frågor till Gary Douglas, men det var ju viktigt för mig att få ut så mycket som möjligt av kursen så jag jobbade stenhårt på energiplan för att öppna upp för den hjälp jag behövde för att komma framåt. Jag hade hört om en ny process de hade upptäckt som kallades Biomimetic Mimicry. Jag visste att det var en process som skulle hjälpa mig mycket och jobbade därför på att vi skulle få göra den under kursen. Jag visste också att den inte ingick i detta steget utan tillhörde nästa steg. Vad tror du hände?

Det finns ett kompendium med de processer som ska gås igenom under varje steg och när Gary själv håller kurserna uppdaterar han kompendierna utifrån hur energin ligger just nu. Han följer alltså kompendiet men även energin så om energin går åt annat håll än kompendiet, då följer han energin och uppdaterar kompendiet till nästa gång.
Biomimetic Mimicryprocessen tillhörde steget efter den kursen jag gick men när han satt uppe på sitt podium och gick igenom kompendiet sa han helt plötsligt att vi ska göra denna också. Gissa vilken? Exakt 🙂
”Den hör egentligen till nästa steg men något säger mig att vi ska ha den med här. Den ska även skrivas in i kompendiet.” Hans hjälpare var ganska förvirrade eftersom det inte alls hade varit meningen att just denna process skulle varit med, det var en ganska ny process. Jag satt på min plats och mös 🙂

Jag fick där och då mitt bevis för att energimässigt arbete fungerar. Det var fler saker som hände. Flera gånger skickade jag ut mina frågor telepatisk och tänkte att Gary skulle plocka upp dem. Det gjorde han inte men däremot så var det alltid någon av de andra deltagarna som reste sig upp och ställde samma fråga. Gary sade vid ett tillfälle att det finns ju vissa som är smarta och skickar ut sina frågor till någon annan att ställa. Då hickade jag till lite 😀
Ett annat exempel var när jag under pausen skulle hämta vatten. Det fanns både vanligt vatten och bubbelvatten. Jag visste ju att bubbelvatten inte var bra för våra kroppar så jag drack normalt bara vanligt vatten. Denna gång drogs min kropp mot bubbelvattnet med en sådan tydlighet att jag inte kunde blunda för det.
Jag hämtade alltså mitt bubbelvatten och efter pausen startade Gary upp med att prata om bubbelvatten. Han visste ju så klart inte om mina funderingar, jag hade inte varit i närheten av honom. Han sa att våra kroppar ibland behöver bubbelvatten när vi jobbar intensivt på energinivå. Han visste inte varför, bara att det var så.
Jag fick min bekräftelse på att min kropp visste vad den ville ha. Vi har så många olika föreställningar om vad som är vad och varje föreställning blir en blockering i vårt energifält. Om vi frigör oss från de olika föreställningar vi plockat upp från vår omgivning så öppnas vårt energifält upp och vi får ett bättre flöde. Att bubbelvatten är dåligt för oss är en sådan föreställning. Det betyder inte att det är varken bra eller dåligt med bubbelvatten, det betyder bara att våra kroppar vet vad de behöver när de har ett fritt flöde.

Biomimetic Mimicry betyder att vi härmar vår omgivning. Symboliskt sett kan vi säga att vi tar på oss rockar som ser ut som andras rockar för att inte skilja oss från mängden. Problemet är att dessa rockar till slut blir väldigt tunga att bära och gör att vi inte orkar ta oss fram i livet som vi skulle vilja. När man gör denna process plockar man av sig de rockar man inte längre behöver. Jag kan lova att stegen blir lättare och lättare 🙂 Ju färre rockar vi bär, ju mer oss själva kan vi vara, ju mer oss själva vi är ju vackrare avtryck gör vi på jorden. Ju fler som gör sina egna avtryck på jorden, ju rikare och mer blomstrande blir jorden. Det är bland annat detta som är energiarbete. Vi plockar på olika sätt bort det i våra energifält som inte längre resonerar med de vi i sanning är. Våra energifält blir renare och renare, klarare och klarare, vi växer och utvecklas, väljer andra saker i livet, saker som får oss att må bra. När vi mår bra mår vår omgivning oftast bättre och ringarna på vattnet sprids vidare och vidare.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.