Mitt behandlingsrum – sista svängen

bild 2Så här ser mitt behandlingsrum ut för tillfället. Under många år hyrde jag rum på olika salonger men till slut valde jag att istället jobba hemifrån. Det blev helt enkelt för stökigt att åka runt på många ställen i och med att jag även masserade på olika företag. Det har fungerat bra att vara hemma. Allt har sina för och nackdelar så klart och i framtiden ser jag mig själv i ett större sammanhang. Gärna någon form av kreativt center där vi samlas och utvecklas genom hälsa, konst, musik etc.

Det som ligger närmast för mig nu är att jag kommer befinna mig i Nerja – Spanien under en period. Hur lång period vet jag inte ännu men den minsta tiden är fram till och med början av juni 2015. Det känns spännande och min kropp blir glad när jag tänker på det 🙂

Det har hänt så mycket i mitt liv de senaste tre åren och jag är inte samma person nu som jag var innan det. Den här tiden i Nerja ska ge mig möjligheten att landa i vem jag är nu och utifrån det bygga upp min verksamhet. Vi får se vad som kommer ut av det. Not even sky is the limit 🙂

Har du vägarna förbi Nerja och vill ha något jag kan erbjuda är det bara att hojta till 🙂
Det kommer även att finnas möjlighet till medial vägledning och distanshealing via Skype.

nerja_costa_del_sol

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.