Asea

Jag tror att den största anledningen till att jag är så tagen av Asea, både produkten och företaget är att jag tror att de/vi kan göra en stor förändring i världen. Asea är en produkt som inte går att jämföra med något annat. Det är ett helt nytt område inom hälsa. Den botar ingenting. Den stödjer kroppen så att den kan balansera sig själv till hälsa. Precis som det ska vara. Det är inte ett läkemedel som hjälper mot specifika symptom och har en hel lång lista med biverkningar. Det är inte skapat från något i naturen som vi kan vara allergiska emot. Det är kroppseget vilket gör att ingen är allergisk mot det. Det är helt giftfritt. Alla kan dricka Asea. Jag såg denna video och tårarna rinner på mig. Som sagt, Asea botar inget men hjälper en hel del ❤
Det som händer med Renu28 synligt på huden händer i kroppen osynligt med Asea.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.